Winnaar van 'het lekkerste broodje van Leiden 2012'

Winnaar van ‘het lekkerste broodje van Leiden 2012’

Leiden, 13 december 2012 – Op donderdag 13 december heeft Café Midi de award ontvangen voor ‘het lekkerste broodje van Leiden’. Centrummanager Erwin Roodhart overhandigde de prijs: een blinkende beker en een cadeaubon van kookwinkel Kitchen Art.

De verkiezing van ‘het lekkerste broodje van Leiden’ is een initiatief van de Leidse communicatiebureaus MediaAdvice en Van Enk Communicatie. Zij zijn hiermee begin 2012 gestart. Doel van deze verkiezing is om lekkere lunchadressen van Leiden onder de aandacht te brengen. De driekoppige, onafhankelijke ‘jury’ heeft gelet op smaak en versheid van de lunch, maar ook op de service en het aanbod.

Van tien etablissementen in Leiden is de lunch beoordeeld. Uiteindelijk kwam Café Midi (naast museum Volkenkunde) als winnaar uit de bus. Zij scoorden zeer goed op smaak, aanbod en service.

Karin van Iterson en Brahim Lazaar, de eigenaars van Café Midi, zijn verheugd met de prijs. Van Iterson: ‘Sinds 2001 stellen wij aandacht, kwaliteit en originaliteit voorop in alles wat wij doen. Deze erkenning daarvoor waarderen wij enorm: het is leuk om te horen dat onze kernwaarden zijn terug te proeven in onze broodjes.’

‘Het centrummanagement zet zich dagelijks in om Leiden op de kaart te zetten als een bruisende stad  waar wat gebeurt.  Wij zijn dan ook verheugd met dit soort lokale initiatieven die onze doelstelling ondersteunen.  Café Midi feliciteren we met de overwinning.

MediaAdvice en Van Enk Communicatie zijn van plan deze verkiezing in 2013 opnieuw te organiseren.