Catering

catering bij midi leiden

Italiaans buffet
  • Diverse soorten brood
  • Groene olijven/pijnboompitten tapenade
  • Huisgemaakte pestoboter & aioli
  • Salade van zwarte pasta en courgette
  • Antipasti van gegrilde aubergine en paprika in een marinade van knoflook en oregano
  • Salade van lollo rosso en biondo met verse tuinkruiden met een basilicumvinaigrette
  • Salade van rozevalaardappeltjes en gerookte zalm
  • Gemarineerde artisjokharten
  • Diverse soorten olijven
  • Gehaktballetjes in een Italiaanse pomodorisaus
  • Diverse soorten seizoensgroenten in een kruidige saus
  • Tilapiafilet in een dille-citroensaus
  • Duo van zwarte en gele pasta in een jasje van tuinkruiden

Buffetten vanaf 40 personen

Spaans buffet
  • Diverse soorten brood met tomatenkruidenboter
  • paprikatapenade
  • Minitortilla met roomkaas en gerookte biefstuk
  • Minitortilla met dille-roomkaas en gerookte zalm
  • Mojo tomaat, op Canarische wijze bereidde krieltjes in een tomaten-uiensaus
  • Verse mosselen in een marinade van olijfolie, knoflook en rode peper
  • Gemarineerde champignons
  • Catalaanse aardappelsalade
  • Salade van tomaat en rode ui
  • Huisgemaakte Spaanse balletjes in een pikante tomatensaus
  • Seizoensgroenten op Spaanse wijze bereid met o.a. babymaïs en rode paprika

Buffetten vanaf 40 personen

Marokkaans buffet
  • Diverse soorten brood met knoflookboter en humus
  • Tapenade van zwarte en groene olijven
  • Garnalen in chermoulasaus
  • Gemarineerde worteltjes
  • Marokkaanse tomatensalade
  • Rijstsalade met tonijn
  • Op Marokkaanse wijze bereidde kip
  • Groenteschotel met zeven soorten groenten
  • Couscous
  • Kruidige gehaktballetjes in een saus van ui en komijn

Buffetten vanaf 40 personen

Wereldbuffet standaard

Spaans/Zuid Europees

  • Mojo tomaat: op Canarische wijze bereide krieltjes in een tomaten-uiensaus
  • Verse mosselen in een marinade van olijfolie, knoflook en rode peper

Noord-Afrikaans

  • Kip met zoete saus van pruimen afgemaakt met amandelen
  • Couscous (warm)
  • Salade van gegrilde paprika, courgette en aubergine
  • Marokkaanse tomatensalade

Italiaans/Mediterraans

  • Rundergehaktballetjes in pomodorisaus op Italiaanse wijze bereid
  • Salade van zwarte pasta en courgette

Oosters

  • Diverse Sushi
  • Diverse Oosterse groenten

Overig

  • Diverse soorten brood met tapenades en kruidenboters

Buffetten vanaf 45 personen

Wereldbuffet luxe

Spaans/Zuid Europees

  • Mojo tomaat: op Canarische wijze bereide krieltjes in een tomaten-uiensaus
  • Verse mosselen in een marinade van olijfolie, knoflook en rode peper

Noord-Afrikaans

  • Kip met zoete saus van pruimen afgemaakt met amandelen
  • Couscous (warm)
  • Salade van gegrilde paprika, courgette en aubergine
  • Marokkaanse tomatensalade
  • Salade van zoete aardappel en babymais

Italiaans/Mediterraans

  • Rundergehaktballetjes in pomodorisaus op Italiaanse wijze bereid
  • Salade van zwarte pasta en courgette
  • Tilapiafilet in een dille-citroensaus

Oosters

  • Sushi
  • Diverse oosterse groenten

Overig

  • Diverse soorten brood met tapenades en kruidenboters
  • Salade van met verse tuinkruiden van verschillende landen
  • Fruitsalade

Buffetten vanaf 45 personen